::hovedsiden ::observasjoner ::galleri ::nyheter ::sjeldenhetskomiteén
::lokaliteter ::mailingliste ::linker ::kontakt

Årets fuglebilde i Hordaland i 2009

Av Årets bildekomite | 9. desember 2009

Vi gjentar suksessen fra de fire foregående årene og ønsker også for 2009 å kåre årets fuglebilde i Hordaland. Bla i gjennom bildearkivet for året som snart er gått og plukk ute dine blinkskudd.

  • Årets bilde: Hovedside
  • Dersom du ønsker å delta i kåringen av årets fuglebilde 2009 må du sende inn fra 1 til 4 digitaliserte foto til aretsbilde@gmail.com innen 1. januar. Husk å føre på dato, lokalitet og kommune.

    De eneste kravene vi setter til fotografier som deltar i kåringen er at de må være tatt i Hordaland i 2009 og at de må inneholde en eller flere fugler, eller deler av en fugl. Bildene som sendes inn må ha en bredde på 1024 piksler (liggende format) eller 768 piksler (høydeformat), og være i jpeg bildeformat. Bildene som leveres blir vurdert av komiteen slik de er, og skal derfor være ferdigbehandlet av fotografen. Maksimum 10 MB per e-post!

    En jury bestående av blant annet to personer i styret i NOF Bergen lokallag vil plukke ut ti bilder som blir lagt ut på Fugler i Hordaland i løpet av januar/februar. Deretter vil det bli opp til publikum å kåre Årets fuglebilde i Hordaland 2009.

    Årets fuglebilde i Hordaland 2009 vil bli premiert. I 2007 og 2008 var førstepremien et gavekort på 500;- fra Natur og Fritid AS.


    www.fuglar.no © Norsk Ornitologisk Forening avd. Hordaland