::hovedsiden ::observasjoner ::galleri ::nyhetsarkiv ::sjeldenhetskomiteén
::lokaliteter ::mailingliste ::linker ::kontakt


Galleriet

Klikk på bildet for å komme til galleriet

Mailingliste i Hordaland

Den 14. februar 1999 opprettet vi en mailingliste for fugleintersserte i Hordaland. Mang en disputt har rullet over nettet via listen, og den 26. september 2001 ble melding nummer 1000 postet. Hordalandslista er forumet for den som ønsker å holde seg oppdatert med observasjoner, aktiviteter, diskusjoner etc.

Av og påmelding
Når du skal melde deg på lista skriver du SUBSCRIBE i subject feltet og sender den til fugler-bergen-request@lists.zoo.uib.no. Skal du melde deg av skriver du UNSUBSCRIBE i subject feltet og sender samme adresse. Lista er åpen for alle, og vi er 119 mottakere per 10. desember 2008 . Observasjoner og andre tekster som blir lagt ut kan benyttes av nettstedet "Fugler i Hordaland" og i LRSK sine årsrapporter.

Sende post til Hordalandslista
Når du er påmeldt mailinglista kan du sende e-poster til adressa fugler-bergen@lists.zoo.uib.no. Det er kun mulig å sende e-post fra adressen som er registrert på lista. Husk alltid å inkludere tittel på meldingen du sender i subject feltet. Det er også viktig at kommune blir angitt på observasjoner, da mange mottakere ikke er lokalkjent i Hordaland. Vi har satt begrensning på hvilke attachment som kan sendes. Alle e-poster med attachment som potensielt kan inneholde virus blir stoppet! Bare pdf-filer og små bildefiler (eks: jpg, gif, png) slipper gjennom filteret. Om noen skulle ha annet materiale de gjerne ønsker å publisere kan dette sendes per e-post til webredaktøren. Administrator av mailinglista er Arild Breistøl og eventuelle spørsmål kan rettes til han per e-post.


Temasider


Søk

www.fuglar.no © Norsk Ornitologisk Forening avd. Hordaland